در این مطلب با کمک چندین مجله پزشکی معتبر در دنیا، خواص، مضرات و نحوه استفاده اصولی از دانه ای بنام چلغوز را برایتان توضیح می دهیم. توضیحات ارائه شده در این مقاله کاملا پشتوانه علمی دارند.

دانه کاج یا چلغوز، میوه یکی از انواع گوناگون درخت کاج است که در نواحی از ایران، پاکستان، افغانستان؛ و به ویژه نواحی از جنگلهای غرب هیمالیا یافت میشود. دانه کاج یا چلغوز شبیه میوه درختهای کاج است و دانه آن خوراکی و خوشمزه است. پر از کربوهیدرات و پروتئین بوده و مکمل غذایی مناسب برای بدن میباشد. این دانهها را می توان به صورت خام و خشک یا سرخ شده و همچنین در سالاد استفاده کرد. چندین مزیت برای سلامتی بدن دارد. موارد زیر را جهت کسب اطلاعات بیشتر بخوانید.

حقایقی در مورد مواد غذایی دانه کاج یا چلغوز:

مقدار آب در چلغوز 28/2 درصد در هر 100 گرم. حدود 100 گرم از این خوراکی 673 کالری دارد. علاوه بر این، غنی از مواد معدنی، ویتامین ها و آنتی اکسیدانها است. 100 گرم چلغوز حاوی 13?69 گرم پروتئین و میزان قند موجود در این دانه فقط 3?59 در 100 گرم است؛ بنابراین، این آجیل به عنوان یک میان وعده سالم شناخته می شود. 100 گرم چلغوزحاوی 251 میلی گرم منیزیم و 16 میلی گرم کلسیم است. مقدار پتاسیم در این آجیل 597 میلیگرم در هر 100 گرم است. این دانه با فولیک اسید و آهن ذخیره میشود و بنابراین برای ن باردار بسیار مفید است.جدا از این، چلغوزغنی از ویتامین A میباشد و برای بهبود بینایی مفید است.

13 مزیت شگفت انگیز دانه کاج یا چلغوز:

1- مفید برای دیابت:

2- انرژی شما را افزایش می دهد:

3- تقویت سلامت مغز:

ادامه متن را در لینک اصلی زیر بخوانید:

چلغوز چیست؟ خواص، مضرات و نحوه اصولی مصرف آن


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین وبلاگ ها

آخرین جستجو ها