در این مطلب با کمک جدیدترین تحقیقات پزشکی دنیا، طی چند روز یک مطلب کامل و علمی راجب خوراکی های مضر و مفید برای فشار خون را جمع آوری کرده و به شما تقدیم می کنیم. طبق جدیدترین تحقیقات سال 2019، مضرترین و مفیدترین خوراکی های ثابت شده درباره فشار خون در همین مطلب آمده اند.
نکاتی مهم راجب فشار خون
فشار خون، فشار بر روی دیواره ی سرخرگها است؛ چون قلب به وسیله آن خون را درون بدن پمپاژ میکند. این بخش مهمی از نحوه کارکرد قلب و گردش خون است. فشار خون به طور طبیعی در تمام طول زمان بسته به نوع فعالیت های فرد، بالا و پایین میرود. فشار خون بالا زمانی است که میزان آن به طور مداوم بالاتر از حد طبیعی باشد. فشار خون زیر 120/80 تا 139/89 میلی متر جیوه در محدوده طبیعی تا حد نرمال است. فشار خون بالا یکی از عوامل خطرساز و اصلی بیماری قلبی است. همانطور که بزرگ تر می شوید، احتمال ابتلا به فشار خون پایدار نیز افزایش می یابد.
15 غذایی که فشار خون را افزایش می دهند
کنسرو لوبیا
- کنسرو لوبیا بوسیله سدیم برای افزایش مدت زمان نگهداری، پر می شود. هنگام خرید کنسرو لوبیا، گرفتن آن در زیر آب میتواند به شستن بیشتر نمک کمک کند.
الکل
- در کمال شگفتی، مصرف الکل در واقع کاهش خطر بیماری قلبی را نشان داده است. منتها مصرف الکل به طور متوسط و در مقادیر توصیه شده – محدود به دو وعده در روز برای مردان و یک وعده برای ن. الکل بسیار زیاد میتواند منجر به کمبود اولیه آب بدن و افزایش وزن طولانی مدت شود که در نتیجه فشار خون را افزایش میدهد.
بیکن
- تنها سه برش از گوشت گاو معمولی تقریبا 4.5 گرم چربی و 270 میلیگرم سدیم دارد.
سوپ آماده
- با وجود ارتقاء مواد غذایی مغذی، سوپ ها با نمک و سدیم بسته بندی می شوند و بر خلاف لوبیای کنسرو شده، سوپ ها را نمی توان برای کاهش محتوای نمک شستشو داد. هنگام انتخاب سوپ ها، سعی کنید با کمک برچسپ حقایق تغذیه ای، نوع کم نمک با سدیم پایین را انتخاب کنید.
برای مطالعه بیشتر بر روی لینک زیر کلیک کنید:
چه غذاها و خوراکی هایی برای فشار خون مضر هستند؟
درباره این سایت